Gitaar.

Als gitarist mag je samen met de zanger(es) het publiek bespelen met geweldige riffs en gitaarsolo's. Jij zorgt ervoor dat het publiek op de knieën valt en spontaan begint mee te spelen op hun luchtgitaar. Of dat het publiek in het rond springt op één been met een plastieken gitaar in de hand.

Privéles

Bij Jamstudio vinden we een gepersonaliseerde aanpak en coaching zeer belangrijk. Enkel via een individueel leertraject kan je je eigen potentieel ontplooien.

Ontdek de muzieksfeer met een proefles

Je droomt ervan om een instrument te leren spelen of je wil je huidige niveau opkrikken, maar twijfelt of muzieklessen iets voor jou zijn? Boek snel jouw proefles!

Je bepaalt zelf het tempo

Bij Jamstudio ben je niet gebonden aan een standaard lesprogramma. Samen met je leraar teken je je eigen programma uit. Jouw wensen en dromen staan centraal bij Jamstudio!

Tarieven

Proefles

30 minuten

€ 19

Lessen semester 1

12 lessen

€ 228

Lessen semester 2

15 lessen

€ 285

Lessen volledig jaar

27 lessen

€ 513

Wanneer kan je les volgen?

We werken met 2 lessenreeksen die een schooljaar volgen. We houden bij het vastleggen van de lesdagen rekening met schoolvakanties, feest- en brugdagen. Je kan op elk moment beslissen om in te stappen in een lessenreeks. Je betaalt uiteraard enkel voor het aantal gevolgde lessen!

Een muziekles kost 19 € en duurt 30 minuten.

Per semester

We werken in 2 lessenreeksen; 1 per semester.

Sessie 1 loopt van september tot en met januari en omvat 12 lessen.

Sessie 2 loopt van januari tot en met juni en omvat 15 lessen.

Volledig jaar

Je kan er ook voor kiezen om meteen in te schrijven voor beide semesters. Je betaalt dan voor 27 lessen en bent meteen zeker dat je het hele jaar les kan volgen!

Lessen boeken?

Heb jij een specifieke vraag?

Locatie

Moorselbaan 122 9300 Aalst
+32 53 21 37 29

Wil je beginnen met een instrument, maar weet nog niet of het iets voor jou is? Probeer een proefles.

Je droomt ervan om een instrument te leren spelen of je wil je huidige niveau opkrikken, maar twijfelt of muzieklessen iets voor jou zijn?