Samen musiceren en bandcoaching.

Heb je zin om in een band te spelen? Of speel je al een band, maar wil je graag nog wat extra coaching. Daarvoor kan je terecht bij ons. We leren je samenspelen met andere muzikanten. Leren musiceren met vrienden in een band kan je immers niet leren in je eentje of vanuit een boek of youtube video. Dit kan je enkel leren door live samen te spelen met andere muzikanten. Wij bieden je een aangename omgeving om te leren, te experimenten en in interactie te gaan met andere muzikanten. We stellen bands samen met muzikanten van jouw niveau en begeleiden de bands bij het spelen van songs. Of misschien speel je al in een band en wil je een extra coaching of zoek je inspiratie? We helpen je om om op zoek te gaan naar mogelijk knelpunten (timing, solo’s, nummerkeuze) zodat we samen het volle potentieel van de band ontwikkelen.

Privéles

Bij Jamstudio vinden we een gepersonaliseerde aanpak en coaching zeer belangrijk. Enkel via een individueel leertraject kan je je eigen potentieel ontplooien.

Ontdek de muzieksfeer met een proefles

Je droomt ervan om een instrument te leren spelen of je wil je huidige niveau opkrikken, maar twijfelt of muzieklessen iets voor jou zijn? Boek snel jouw proefles!

Je bepaalt zelf het tempo

Bij Jamstudio ben je niet gebonden aan een standaard lesprogramma. Samen met je leraar teken je je eigen programma uit. Jouw wensen en dromen staan centraal bij Jamstudio!

Tarieven

Proefles

30 minuten

€ 19

Lessen semester 1

12 lessen

€ 228

Lessen semester 2

15 lessen

€ 285

Lessen volledig jaar

27 lessen

€ 513

Wanneer kan je les volgen?

We werken met 2 lessenreeksen die een schooljaar volgen. We houden bij het vastleggen van de lesdagen rekening met schoolvakanties, feest- en brugdagen. Je kan op elk moment beslissen om in te stappen in een lessenreeks. Je betaalt uiteraard enkel voor het aantal gevolgde lessen!

Een muziekles kost 19 € en duurt 30 minuten.

Per semester

We werken in 2 lessenreeksen; 1 per semester.

Sessie 1 loopt van september tot en met januari en omvat 12 lessen.

Sessie 2 loopt van januari tot en met juni en omvat 15 lessen.

Volledig jaar

Je kan er ook voor kiezen om meteen in te schrijven voor beide semesters. Je betaalt dan voor 27 lessen en bent meteen zeker dat je het hele jaar les kan volgen!

Lessen boeken?

Heb jij een specifieke vraag?

Locatie

Moorselbaan 122 9300 Aalst
+32 53 21 37 29

Docenten samen musiceren en bandcoaching

Wil je beginnen met een instrument, maar weet nog niet of het iets voor jou is? Probeer een proefles.

Je droomt ervan om een instrument te leren spelen of je wil je huidige niveau opkrikken, maar twijfelt of muzieklessen iets voor jou zijn?