Ons verhaal

 

Een tiental jaar geleden werd Jamstudio vzw opgericht door een aantal gedreven en gepassioneerde muzikanten.

In een steeds sneller veranderend en snel groeiend aanbod aan online lessen en video’s ontmoetten wij bij Jamstudio steeds meer mensen die hun weg niet vonden in het enorme aanbod aan lessen op het internet, niet meer wisten waar ze moesten beginnen en hun motivatie verloren als het niet zo snel lukte als de video of les beloofde.

Jamstudio biedt een antwoord en is een aanvulling op dit online aanbod. Daarom organiseert Jamstudio individuele muzieklessen waarbij ingezet wordt op een persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Bij Jamstudio vinden we een gepersonaliseerde aanpak en coaching zeer belangrijk. Enkel via een individueel leertraject kan je je eigen potentieel ontplooien. Je leraar leert je de juiste techniek, helpt je de juiste keuzes maken, helpt jou je dromen waar te maken en motiveert je wanneer je je motivatie wat kwijt bent.

Vanuit dit gedachtengoed organiseert Jamstudio vzw privé muzieklessen tussen 1 leerling en 1 leraar. Bij ons dus geen voorgekauwd of gestandaardiseerd materiaal, maar lessen op maat van de leerling. waarbij de vragen en wensen van elke leerling centraal staan.

Onze aanpak is praktijkgericht en ons doel is om iedereen via een goede techniek een maximum aan aan spelplezier te laten ontwikkelen. Elke leerling moet zijn of haar eigen creativiteit en potentieel kunnen ontdekken en ten volle kunnen ontplooiien.

Welkom bij Jamstudio!